Apparaten en accessoires
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
Voorbereiding. 10min
Totaal 3u. 10min
4 stuks
Ingrediënten
Pizzadeeg
-
water120 g
-
verse gist5 g
-
suiker½ tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
broodbloem200 g
-
zout1 tl
Pistache pesto
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)20 g
-
pistachenoten90 g
-
teentje knoflook (optioneel)½
-
verse basilicumbladeren3
-
extra vergine olijfolie40 g
Topping
-
Stracciatella kaas (gemaakt van Italiaanse buffelmelk)80 g
-
mortadella in plakjes60 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
384.3 mg
Eiwitten
19.5 g
Calorieën
2200.8 kJ /
526 kcal
Vetten
30.8 g
Vezels
3.8 g
Verzadigd vet
7.8 g
Koolhydraten
44.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pizza 2.0
7 recepten
Benelux
Benelux
Pizza Gourmet
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Lasagne Bolognese met Verse Spinazie Pasta
3u.
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1u. 50min
Bietencarpaccio met Burrata
Geen beoordelingen
Champagne crème cake
Geen beoordelingen
Boter plank met spinaziepesto
10min
Vegan mini cheesecakes
4u. 30min
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Geen beoordelingen
Ingelegde champignons
Geen beoordelingen
De eerste hap: Zalm met Groenten
Geen beoordelingen
Pesto met basilicum
5min
Ananas zandkoekjes
2u.
Bananen-druivenpudding zonder toegevoegde suikers
1u.